2011-ieji: ką gero nuveikiau šiemet?

Paskelbta 2011-12-29
1 min. skaitymo

Dar vieni metai sparčiai artėja prie pabaigos. Man metų pabaiga simboliška tuo, kad ir gimtadienis labai arti metų sandūros. Taigi - puiki proga peržvelgti, kas pasiekta, kas ne visai ir kokie planai ateičiai. Pirmiausiai apie pasiekimus.

Vienas vystomų projektų - eitne.lt - iš tinklaraščio pagaliau tapo tikru portalu. Už tai esu labai dėkingas gausiam autorių kolektyvui (dabar portale rašo 18 aktyvių autorių) ir Mariui, už tai, kad suveikė kaip katalizatorius, bei už marketinginį palaikymą.

Ne mažiau svarbus įvykis - esu vienas naujai startavusio internetinio technologijų portalo fwd.lt bendraautorių. Šiame portale rašau technologijų, saugumo temomis.

Ilonos straipsnyje aprašyta dar keletas svarbių projektų/renginių, prie kurių įgyvendinimo truputėlį prisidėjau ir aš.

Be abejo - vienas svarbesnių projektų - šis tinklapis. Norėčiau jame rašyti šiek tiek dažniau, tačiau ne visada pakanka laiko. 2012 pasistengsiu, kad nauji straipsniai čia pasirodytų ne rečiau kaip dukart per mėnesį. Viena retesnio rašymo priežasčių - kai “nesirašo” arba neturi ką pasakyti. Pauzė, mano manymu, geriau, nei tuščiažodžiavimas.

Dabar trumpa pastraipa, kurią perskaitę tikri lietuviai galės pasidžiaugti - ko nepadariau 2011?

Vis dar neįvaldžiau “aklojo spausdinimo” technikos. Ši užduotis perkeliama į 2012. Daugiau planuotų bet neatliktų darbų nepamenu.

Planai 2012-iesiems.

  • Visų pirma, reguliariai rašyti visuose trijuose projektuose - ne mažiau kaip dukart per mėnesį. Vadinasi kas mėnesį reiks parašyti 6 straipsnius, truputį daugiau nei straipsnį per savaitę. Manau, kad įmanoma ir ne per daug sudėtinga.

  • Pradėti eitne.lt bendraautoriams mokėti atlygį už straipsnius.

  • Iki 2012 metų galo pasiekti, kad pajamos iš internetinių projektų prilygtų gaunamam darbo užmokesčiui.

  • Įvaldyti “aklojo spausdinimo” sistemą.

  • Parašyti ir išleisti knygą.

Štai tokie mano pasiekimai ir planai ateinantiesiems. Pasidalinkite savaisiais komentaruose ir visiems - gerų metų!


comments powered by Disqus